Magyarnóta, mulatós

Amikor beköszönt a jó idő, megkezdődnek a szabadtéri rendezvények, mulatságok, szórakozni vágyó családok, párok és baráti társaságok látogatják a legkülönfélébb fesztiválokat.

Elengedhetetlen, hogy ne legyen egy tökéletes napnak tökéletes zárása, egy kellemes és vidám, régi táncdalfesztivál hangulatot idéző magyar nóta esetleg mulatós esttel. Ezek az előadóművészek garantáltan felhőtlen hangulatot varázsolnak a tánctéren, melyet korosztálytól függetlenül mindenki élvez.

Számos magyar nóta és mulatós előadó között válogathat repertoárunkból, ha mozgalmas zárással szeretné meglepni a rendezvény résztvevőit. Bármilyen rendezvényhez ajánljuk szolgáltatásainkat, melyhez kötelező kellék lehet a kiváló mulatós vagy magyar nótás műsor. Ez a klasszikus, magyaros zenei irányzat soha nem megy ki a divatból, így félre sosem nyúlhat.

Tekintse meg neves fellépőinket, és válassza ki az ideális előadót rendezvényére, illetve kérdéseivel bátran forduljon műsorirodánk munkatársaihoz!

A mulatós zenék nagymesterei!

mulatós koncertszervezésSzeretné, hogy céges rendezvénye igazán eredeti legyen? Műsorszervező irodánk garantálja, hogy a megfelelő művészek biztosításával remek hangulatú és pörgős rendezvényt tud teremteni!

A magyar nóta legnevesebb előadóinak segítségével Ön és munkatársai is megtapasztalhatják, milyen az igazi mulatós zenére alapozott céges összejövetel!

A programszervezés legfontosabb szempontja, hogy a közönség igényeinek tökéletesen eleget tegyenek a műsorok. Minden korosztály esetében van néhány olyan közkedvelt műfaj, mely garantált sikert jelent a koncertszervezés során. Az idősebb korosztály képviselői között rengetegen kedvelik a magyar nótákat, ezért, ha munkatársai java része ebbe a csoportba tartozik, a legkiválóbb döntés, ha a segítségünket kéri mulatós koncertszervezésben. Művészeink olyan egyedi hangulatot teremtenek, amit semmilyen más műfaj képviselői nem, így bátran válasszon fellépőink közül!

Böngésszen neves előadóink között, és lépjen kapcsolatba programszervező irodánk munkatársaival!

Mulatós műsorszervezés lakodalomra is!

Mulatós műsorszervezés lakodalomra is!A lakodalmakon minden pár a maga ízlése és elképzelése szerint tervezi meg a dekorációt, az ételeket, és persze zenét is maguk választanak. A magyar lakodalmakon jellemzően a mulatós zene örvend nagy népszerűségnek. Sokan szerződtetnek DJ-t, zenekart is, de a mulatós műsorszervezésre mindenhol szükség van, mert egyszerűen nem maradhat le a repertoárról!

Szeretnék, ha a nagy napon nemcsak lejátszóról szólnának a jól ismert dalok, a kedvenc slágerek? Forduljanak bizalommal a Szikora Rendezőirodához és foglalják le időben a kiválasztott előadókat. Előadóművészeink között a mulatós zene nagyjai, jeles képviselői találhatóak meg. Bangó Margit a kedvence, vagy inkább Oszvald Marikát szeretné élőben hallani, esetleg Bódi Guszti dalaira táncolna szívesen?

Vegye fel velünk a kapcsolatot és érdeklődjön a mulatós műsorszervezés lehetőségeiről! Legyen minőségi élőzene a lakodalmon, táncoljanak a vendégek mulatós előadóművészek zenéjére! Mulatós műsorszervezéssel kapcsolatban keressen minket bizalommal!

 

BANGÓ MARGIT

Bangó Margit Kossuth – Díjas Művésznő: 1967-ben a Magyar Rádió meghirdetett egy tehetségkutató népzenei versenyt amire az akkor 17 éves ...
Részletek

Bodri és a Miskakancsó

Hangzásviláguk egyedülálló , ugyanis a hagyományos , kiváló magyar népdalokat , nótákat dolgozták fel professzionális és egyedi zenekari hangszereléssel. Félplaybackes ...
Részletek

BOKOR JÁNOS

A Magyar Köztársaság Arany Érdemkeresztjével kitüntetett énekes – „Nótacsászár" Utóbbi címet Egerben kapta ugyanis több mint ötszáz magyar nóta szerepel ...
Részletek

MADARÁSZ KATALIN

Magyar nóta – népdalénekesnő.  Bár az első rádió felvétele 1953-ban készült,  Ő azonban a mai napig ugyan olyan ízesen, szépen ...
Részletek

Magyar Rózsa

Magyar Rózsa nagyszüleinek köszönhetően már gyermekkorában kapcsolatba került magyar tradicionális népdalokkal, csárdásokkal, operett slágerekkel.  A nyári időszakokat főként vidéki rokonainál ...
Részletek

MÁRIÓ

2001 – ben szinte berobbant a köztudatba „ Márió a Harmonikás „ csíkos pólójával ami rögtön védjegyévé is vált. Öt ...
Részletek

 

 

Vélemény, hozzászólás?