BOKOR JÁNOS

A Magyar Köztársaság Arany Érdemkeresztjével kitüntetett énekes – „Nótacsászár” Utóbbi címet Egerben kapta ugyanis több mint ötszáz magyar nóta szerepel a repertoárján.

Az éneklés szeretetét Édesanyjától örökölte. Gyermekkorában esténként még nem a televízió előtt ültek – nem is volt még TV – hanem a családok , barátok összejöttek és egy-egy pohár bor mellett beszélgettek . Ilyenkor pedig hamar elkezdődött a nótázás is hiszen mindenkinek volt egy – egy kedvence.

Első rádiófelvétele 1985 – ben készült el és ettől kezdve nem telt el nap , hogy valamelyik dal el ne hangozzon . Ebben az időszakban kétszer kapta meg a „ lejobb féfi előadó „ díját. Mai napig hitelesen és zamatosan képviseli ezt a műfajt amit érthetetlen módon bár , de egy időben sajnos egyre jobban háttérbe szorítottak . Szerencsére ez visszavonulóban van , az emberek a közönség újra szívesen hallgatja és énekli is az előadóval kórusban hogy „ Az a szép..az a szép.. „ vagy ,hogy „ A kanyargó Tisza mentén . „

 

Bokor János 30’ – 40 ’ -es fellépése zongorakísérettel megrendelhető a Szikora Rendezőirodától az info@szikorarendezoiroda.hu emailcímen illetve a 06.30.250.68.58 . -as mobilon.

 

Magyar nóta Bokor Jánossal!

Magyar nóta Bokor Jánossal!A Magyar Nóta Császára. Bokor János nem véletlenül kapta meg ezt a megtisztelő címet, hiszen munkássága, életútja, kivételes tehetsége mind azt mutatja, hogy méltó erre a rangos elismerésre. Ő az a magyar nóta énekes, akit mindenki ismer az országban, aki dalaival sokat tett azért, hogy a magyar dal fennmaradjon és tovább öröklődjön.

Keresse országos rendező irodánkat bizalommal, és vegye igénybe színvonalas szolgáltatásainkat egy nívós műsor megszervezéséhez. Magyar nóta és mulatós kategóriában több, kiemelkedő előadót is közvetítünk, így Bokor János műsorrendelésre is van lehetőség.

Bokor János abból az időből hozza a zene és a magyar dalok szeretetét, amikor még mindenkinek volt saját nótája. Nemcsak Bokor János, de egész családja is szeretett énekelni, így a Makó mellől származó énekesben gyorsan tudatosult, mi is lesz a hivatása. A magyar nóta elhivatott énekese nemcsak hazánkban, de külföldön is vállal fellépéseket; mindenhol, ahol igény van a minőségi műsorra, ahol szeretettel fogadja a közönség a magyar zenei kultúrkör ismert és hagyományőrző darabjait.

Vegye fel országos rendező irodánkkal a kapcsolatot, és tudjon meg mindent Bokor János műsorának megrendeléséről!