Tánc – tűz – mozgás

Minőségi és szórakoztató műsor profi táncosokkal!

Napjainkban a kulturális és populáris kikapcsolódási, szórakozási lehetőségek szerves részét képezik a különböző tematikájú eseményekhez kötődő zenés rendezvényeknek, előadásoknak, fesztiváloknak és egyéb programoknak, melyek megannyi stílusban ideális kikapcsolódást biztosítanak kortól és nemtől függetlenül családoknak, baráti társaságoknak, műfajkedvelőknek vagy csupán érdeklődőknek.

A zene szorosan összefonódik a tánccal, ezért a Szikora Rendezőiroda számos profi táncost és társulatot ajánl az érdeklődők számára különböző eseményekre:

Önálló tematikus táncműsorok és rendezvények

Háttértáncosok a műsor színesítéséhez

Populáris, ismert műfajok és előadók

Szórakoztató, könnyed hangulatú táncműfajok

Különböző kulturális előadók

Színesítse rendezvénye műsorát, hogy vendégei és közönsége igényeit maximálisan kielégíthesse és maradandó élményt biztosítson a lehető legszélesebb kör számára, valamint tekintse meg profi előadóink listáját és válogasson az igényeinek megfelelően!

További információkért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

 

BRAZIL SZAMBA TÁNCOSOK

CD alappal színpadi produkcióként vagy 10-12 fős dobcsapattal felvonulva, mint a karneválokon ...

FOUR 4 DANCE

- magyar táncok ...

HUNKUN DANCE

A modern hagyományőrzés csapata, akik szeretik a táncot, ez a hivatásuk. Ők a "Modern kor sámánjai, a Kárpátok táncos táltosai." ...

HUNKUN DANCE

A csapat célkitűzése a Kárpát-medence táncainak megismertetése a világgal a mai kor kívánalmai szerint, mégis hűen az eredethez. 2008-ban Show ...

 

Vélemény, hozzászólás?