Hangszerek művészei

Színesítse rendezvényét hangszeres bemutatóval!

Bármilyen típusú rendezvényt szervez, mindenképpen gondoskodnia kell arról, hogy nívós fellépők, programok szórakoztassák a rendezvényre látogatókat. A jó rendezvény a programok minőségével válik emlékezetessé, így érdemes olyan zenekart választani, amely különleges zenei repertoárral készül. Legyen szó egy pánsíp bemutatóról, egy hegedűjátékról vagy egy dobos zenei számról, a Szikora Rendezőiroda megtalálja az Ön igényeinek megfelelő zenei produkciót.

A zenét mindenki kedveli, kikapcsol, önfeledtté változtat, meghozza a kedvet a táncoláshoz. Ezek a tényezők mind hozzájárulnak ahhoz, hogy vendégei jól érezzék magukat, kellemesen mulassanak a rendezvényen. Legyen szó a Duo Deliciosa hárfás-fuvolás műsoráról, vagy a Glasso éneklő poharairól, a különleges hangszerek és egyedi előadók csak jó választást jelenthetnek rendezvénye programjára.

Ha Ön sem döntötte még el, kiket hív fellépőnek rendezvényére, keresse fel a Szikora Rendezőirodát különleges fellépőkért! Kérdéseivel bátran forduljon hozzánk!

Karácsonyi céges találkozó? A vendégek szórakoztatásáról a hangszerek művészei gondoskodjanak!

A karácsonyi céges találkozóknál gyakran okoz fejtörést a szervezők számára a program kitalálása. Mindenképp az eseményhez illő, elegáns és exkluzív előadással szeretnének kedveskedni a vendégeknek. Ha Ön is karácsonyi céges találkozó szervezésével foglalkozik, és tanácstalan a fellépőkkel kapcsolatban, bízza a résztvevők szórakoztatását a hangszerek művészeire!

A karácsonyi céges találkozók eleganciáját a hangszerek művészei tökéletesen meg tudják alapozni igényes műsorukkal. A minőségi zene megadja az esemény nívóját, ami szólhat a vacsora vagy a szünetek alatt is. A hangszerek művészei kiváló hangulatot varázsolnak az eseményre, garantáltan felejthetetlen estével ajándékozhatja meg a vendégeket az ünnep alkalmából, amire évekkel később is emlékezni fognak.

A karácsonyi céges találkozókról nem hiányozhatnak a hangszerek művészei! Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és szeretne Ön is kiváló művészeket meghívni az eseményre, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Elegáns esemény? A szórakoztatásról hangszeres művészek gondoskodnak!

Elegáns esemény? A szórakoztatásról hangszeres művészek gondoskodnak! Nincs kétség afelől, hogy egy elegáns rendezvényen mindennek tökéletesnek kell lennie, vagyis ez alól az esemény programkínálata sem lehet kivétel. Ilyenkor a szórakoztatást nem lehet akárkire bízni, ugyanis színvonalában igazodnia kell az eseményhez, ezért a szervezőknek kiemelt figyelmet kell fordítaniuk arra, hogy végül kire esik a választásuk a műsort illetően. Ha Ön is éppen egy elegáns és exkluzív rendezvény megszervezésén dolgozik, a műsort bízza a hangszerek művészeire!

A tehetséges, hangszeres művészek műsora tökéletesen illik egy elegáns esemény programjához. Ők azok az előadók, akik olyan programot biztosítanak az adott eseményen, ami a résztvevő vendégek számára a tiszteletet és a megbecsülést jelenti, így biztos lehet abban, hogy a látogatók elégedettek lesznek a rendezvény megszervezésével, műsorával.

Ismerje meg előadóinkat, kérje fel a hangszeres művészek egyikét a rendezvényre, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

BATUKADA BAND

10-12 dobos teremt igazi brazil karneváli hangulatot. Rendelhető szamba táncosokkal is ...

Dániel Balázs zongoraművész

Ma Magyarországon egyedül Ő vállal egy nehéz és egyedi műfajban a boogie woogie-ban fellépést szólóban. Jellemzői a virtuóz zongorajáték , ...

DUO DELIZIOSA

Hárfa és fuvola rendkívül kellemes és elegáns hangzású kettőse ...

FOURTISSIMO

Prima Primissima-díjas fúvós együttes ...

GLASSO

– az éneklő poharak Egy egyedülálló produkció, melynek hangszerei a poharak ...

HORGAS ESZTER

– fuvola művésznő   ...

ILLÉNYI KATICA

– hegedű művésznő ...

KUDUMBA

Interaktív dobshow. Különlegességük abban rejlik, hogy a hangszerek kiosztásával a nézőket is bevonják a produkcióba és kiderül, hogy milyen tehetséges ...

PRINCESS EGYÜTTES

"A Hegedű Hercegnői". Nem csak Cd alappal, hanem élő koncerttel is, 4 vagy 6 fős zenekarral ...

SARANTIS MANTZOURAKIS

A művész előadásain belekóstolhatnak a görög zene világába és abba a hangulatba, amiért a világ minden táján oly nagyon szeretik ...

STROKES

Ütősök kukán, hordón, vödrökön botokkal - csövekkel. Egyszóval minden lehet hangszer ...

Vélemény, hozzászólás?