Bábszínházak

ZENÉS, INTERAKTÍV GYEREKSZÍNHÁZI ELŐADÁSOK ÉLŐ – ÉLŐ ÉS BÁB – BÁBSZÍNHÁZAK. AZ ELŐADÁSOK 50-60 PERC KÖZÖTTIEK DÍSZLETTEL, JELMEZZEL. A DARABOK SZEREPLŐI VÉGZETT SZÍNÉSZEK, ILLETVE BÁBSZÍNÉSZEK.

 

A bábszínház jótékony hatása a gyermekek fejlődésére

Gyermekeink személységének fejlődése rendkívül fontos dolog, amelynek egyik legkiválóbb módja a bábszínház. Egy-egy ilyen gyermekműsor során a szórakozás mellett jelentős tudásanyagot szereznek meg a kicsik a világunkkal kapcsolatosan, ezért a rendezvényszervezés kiemelt elemének számít.

A bábfigurák és az izgalmas cselekmények egy mesés világba kalauzolják el gyermekeinket, felkeltve kíváncsiságukat, hogy a későbbiekben még inkább nyitottak legyenek a világ dolgai iránt.

Az aprólékosan kidolgozott bábfigurák továbbá gyönyörködtetnek, nem mellesleg fejlesztik a vizualitást is. A különféle módon megjelenített szereplők alapvető szimbólumokat képviselnek, így már ekkor megtanulhatóak az olyan örökérvényű igazságok, mint például a jó és a rossz közötti különbség. Mindez megjelenhet a színekben, érzelmekben, mimikákban, hanglejtésben, és a különféle tárgyakban, eszközökben.

A bábszínház kiváló lehetőséget nyújt, hogy már fiatalon megismertesse a gyermekekkel a művészetek csodálatos világát. Lepje meg a kicsiket egy számukra érdekes és tanulságos, személyiségformáló bábszínházi gyermekműsorral! Tekintse meg a műsorirodánk által kínált lehetőségeket, és ha felkeltettük érdeklődését, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!

Bábszínház

 

MARCIPÁN CICA KALANDJAI  részletek >

 

PARAVÁNOS BÁBSZÍNHÁZI ELŐADÁSOK:

index

FAZÉK ÉS A BOT

MÉRGES VADMALACKA

MÉRGES VADMALACKA

CICA-MICA KALANDJAI

CICA-MICA KALANDJAI

HÁROM KISMALAC

HÁROM KISMALAC

 

 

 

 

 

 AZ ALÁBBI BÁBSZÍNPADI ELŐADÁSOKRA JELLEMZŐ AZ AUTENTIKUS NÉPI DÍSZLET ÉS JELMEZ ÉS AZ UGYANCSAK AUTENTIKUS NÉPI ZENE ÉS HANGSZER. AZ ELŐADÁSOKON A GYEREKEK NAGY ÉLVEZETTEL VESZNEK RÉSZT.

MŰSOROK:

KISMALAC ÉS A FARKASOK

KISMALAC ÉS A FARKASOK

PIROSKA ÉS A FARKAS

PIROSKA ÉS A FARKAS

KACOR KIRÁLY

KACOR KIRÁLY

FARKAS ÉS A KECSKEGIDÁK

FARKAS ÉS A KECSKEGIDÁK

 


 

 

 

 

Bábszínház előadás gyerekeknek!

Bábszínház előadásBábszínház előadás, igényes műsor a legkisebbeknek, válassza a könnyebb utat, és kérje közreműködésünket a szervezésben!

Bizonyos rendezvények esetében a szervezőknek nem csupán a felnőttek szórakoztatásáról kell gondoskodniuk, hanem a gyerekekéről is. Ezzel kapcsolatban manapság több lehetőség is elérhető, azonban sokaknak fontos, hogy olyan megoldást találjanak, ami a kikapcsolódás mellett a kicsik fejlődésére is pozitív hatást gyakorol. Amennyiben ez Önnek is fontos szempont, keressen bennünket bizalommal bábszínház előadások szervezéséhez!

Műsorirodánk segít, hogy színvonalas bábszínház előadást tudjon biztosítani a legkisebbeknek. Többféle lehetőség közül is válogathat nálunk. Bármelyikre is esik végül a választás, garantáljuk, hogy elégedett lesz a döntéssel.

Forduljon hozzánk bátran a műsorszervezésért! Irodánkra hosszú távon számíthat, így következő rendezvényével kapcsolatban is kereshet minket. Bővebb információkért lépjen velünk kapcsolatba a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.

Vélemény, hozzászólás?