Bohócok

LULU ÉS PEPPINÓ

A gyerekek színes , varázslatos világának elhagyhatatlan szereplője a bohóc. A BOHÓC….aki csetlik – botlik , aki ügyetlen de igazából nagyon is ügyes, aki tud mesélni , varázsolni , de tud  lufit hajtogatni is és mindezt sok – sok nevetés közepette . Van artistabohóc, zsonglőrbohóc , van gólyalábas bohóc és van amelyik tud zenélni. 

Lehet készíttetni csillámtetoválást és lehet kérni arcfestést is de lehet jelentkezni az  „artistaiskolába” is, ahol bele lehet kóstolni abba, hogy mi is ki is az az artista.

 

lulu

 

KRUMPLIORRÚ, LUFIHAJTOGATÓ, KÓCBOHÓC

32 33 34 35

 

 

 

Van – e nehezebb dolog a  világon, mint látni egy beteg gyermeket a kórházi ágyon?  És van – e boldogítóbb dolog a világon , mint amikor azt látjuk – halljuk , hogy milyen felszabadultan , szívből jövően kacagnak mikor megjelenik a  „ bohócdoktor „   „ A nevetés gyógyít..”   Ezt ismerte fel társaival együtt  Zoli  is és viszi a kórtermekbe ezt a mindent feledtető nevetést.  De nem csak a kórházakba találkozhatunk Zolival.  Mikor fellépésein  – legyen az egy kis falu vagy egy nagy város , óvoda vagy születésnap – kinyitja a Pöttyös Böröndöt és előveszi a varázslatot  abban a pillanatban felcsendül  az   önfeledt kacagás

 

 

KÉT KRATELLI – VILI ÉS IBOLYA – ZENEBOHÓCOK

vili

 

ARCFESTÉS, LUFIHAJTOGATÁS, JÁTSZÓHÁZ ÉS KÉZMŰVES FOGLALKOZÁSOK

 

Vélemény, hozzászólás?