Különleges, egyedi ajánlatok

Fesztiválok minőségi műsorokkal

A tavaszi-nyári szezon remek lehetőséget kínál a szabadtéri rendezvények és fesztiválok lebonyolításához, hiszen a kellemes időnek köszönhetően ezek az események széles korosztályban megannyi érdeklődőt vonzzanak. Napjainkban a kulturális és szórakoztató eseményekre egyre nagyobb igény mutatkozik, mivel az előadások széles választékában kortól és nemtől függetlenül mindenki megtalálhatja az ízlésének leginkább megfelelő szabadidős szórakozási lehetőséget.

A Szikora Rendezőiroda több évtizedes működése alatt kizárólag neves művészekkel dolgozott együtt és minőségi produkciókat kínál fesztiválszervezők számára megannyi műfajban:

Zenés, táncos előadások klasszikus és populáris műfajokban, Klasszikus és könnyűzenei zenekarok, Hangszeres műsorok és előadók, Gyermek műsorok, Népszerű előadók

A néhány felsorolt példán kívül, minden egyéni kérést szívesen fogadunk! Széles szolgáltatási körrel állunk rendelkezésére, hogy egy sikeres fesztivál valósulhasson meg és kiváló kikapcsolódási lehetőséget biztosíthasson családok, barátok és egyéb társaságok számára is mind a klasszikus, mind a modern populáris műfajok keretében.

Bővebb információkért és egyéni tájékoztatásért keressen minket elérhetőségeinken!

HOLCZ GÁBOR

Szórakoztató, meghökkentő, humoros, bűvész-mentalista ...

NAGY MOLNÁR DÁVID

Bűvész, aki világszínvonalon ejti ámulatba a közönséget ...

UNGÁR ANIKÓ

Amellett, hogy kiváló bűvész, tanárnak is "varázslatos". Bűvésziskolájában ugyanolyan igényesen tanít, mint amilyen maxaimalista a színpadon ...

ÜVEGFÚVÓ BEMUTATÓ

 - a maga által készített figurákat ki-ki hazaviheti ...

KARAOKE SHOW Több ezer dal, széles repertoár, magas színvonalú technika.

Programszervező irodánk megszervezi a tökéletes céges napot!

Programszervező irodaProgramszervező irodánk különleges programokkal áll Ügyfelei rendelkezésére, akik számíthatnak ránk a tökéletes céges nap megszervezésében.

Lassan itt a nyár, ami a legtöbb cégnél mindig egy kicsit lazább, felszabadultabb időszakot hoz. Azonban még mielőtt megkezdődik a szabadságok szezonja, érdemes beiktatni egy olyan céges napot, ahol egy kicsit együtt lazíthatnak a kollégák, ahol mindenki felszabadult és jól érzi magát. Programszervező irodánk ennek megszervezésében segít Önnek!

Programszervező irodánk nagy tapasztalattal rendelkezik a céges napok terén. Neves zenészekkel, színészekkel és humoristákkal állunk folyamatosan kapcsolatban, akik színvonalas előadásukkal varázsolják felejthetetlenné a napot. Legyen szó akár egy csapatépítő tréning utáni estéről, akár egy teljes napról, ahol a dolgozók családja is jelen van, mi megszervezzük, hogy senki se unatkozzon!

Bővebb tájékoztatásért forduljon bizalommal programszervező irodánk munkatársaihoz, akik szívesen válaszolnak a kérdésire!

Műsorszervező irodánkra hosszú távon számíthat!

műsorszervező irodaMűsoriroda, színvonalas, ügyfélközpontú szolgáltatások, változatos, gazdag ajánlatlista, legyen az ügyfelünk hosszú távon!

Legyen szó céges találkozóról, fesztiválokról, egyéb rendezvényről, ahhoz, hogy az események emlékezetesek maradjanak a résztvevők számára, a programok kiválasztását nem lehet a véletlenre bízni. Minőségi műsorral kiváló hangulatot lehet varázsolni a rendezvényekre, ez pedig már kiváló alap ahhoz, hogy a vendégek kellemes emlékeket szerezzenek. Amennyiben Ön is szeretné a legjobbat nyújtani, menjen biztosra, és forduljon bizalommal műsorszervező irodánkhoz!

Műsorirodánkkal közösen színvonalas eseményekre invitálhatja a meghívott vendégeit. Kínálatunk rendkívül változatos, gazdag, ahol bármilyen típusú rendezvényre megtalálhatja a megfelelő műsort. A jövőben is számíthat ránk, irodánk hosszú távon áll az ügyfelek rendelkezésére.

Ismerkedjen meg a műsorkínálatunkkal weboldalunkon, és, ha felkeltettük az érdeklődését, igénybe venné a szolgáltatásainkat, lépjen velünk kapcsolatba a megadott elérhetőségeinken!

A jó rendezvény záloga a profi műsorszervező iroda!

műsorszervező irodaMinden rendezvény, legyen az akár céges találkozó, vagy fesztivál, elengedhetetlen központi eleme a jól átgondolt és megszervezett, a közönség igényeit teljes mértékben kielégítő program, vagy programok sora. Ehhez egy nívós szolgáltatásokat nyújtó műsorszervező irodára van szükség, aminek repertoárja széles skálán mozog, így biztosra vehető, hogy talál a rendezvény tematikájához megfelelőt.

Általános árlista készítését nem tartjuk célszerűnek, ezértegy-egy művészre, vagy produkcióra szóló ajánlatkérésükkel keressék bizalommal műsorszervező irodánkat. Könnyűzenei repertoárunkban olyan neves hazai előadók kaptak helyet, akik egyaránt nagy népszerűségnek örvendenek a fiatalabb, és idősebb korosztály körében is. Ha jobban kedveli a humort, a magyar stand up comedy élvonalából választhat rendezvényére, emellett gyermekműsorokat, egész estés musical és operett programokat is szervezünk az Ön igényeinek megfelelően.

Tegye még emlékezetesebbé az eseményt, válassza műsorszervező irodánkat! Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

Profi programszervezés? Szikora Rendezőiroda!

Profi programszervezés? Szikora Rendezőiroda!Megbízható programszervező irodát keres, de eddig nem találta meg azt a csapatot, akikre szívesen rábízná rendezvényei színesítését?

Nézze végig ajánlatainkat, ismerje meg előadóinkat alaposan és Önben is ki fog rajzolódni, hogy mi is az, amit eddig keresett. Mit tudunk nyújtani ügyfeleinknek? Világszínvonalú, tehetséges művészeket, előadókat, akik számos műfajban képesek maradandót alkotni, akárcsak egy este erejéig is.

Amennyiben színvonalas előadást, szórakoztató műsort, élményteli programot és emlékezetes előadókat keres, akkor mindenképpen jó helyen jár. Programszervező irodánk egész évben fogadja a hozzánk forduló ügyfelek megrendeléseit és örömmel teljesítjük is azokat. Mindenféle eseményhez biztosítunk annak stílusához illő műsort, előadót, legyen szó kisebb vagy nagyobb létszámról, visszafogott vagy egészen nagyszabású rendezvényről.

Programszervező irodánk hosszú évek tapasztalatával a háta mögött és töretlen lelkesedéssel segít megtalálni Önnek is a legjobb, legszínvonalasabb programot!

A rendezvényszervezésben is segítségére leszünk!

A rendezvényszervezésben is segítségére leszünk!Azon, hogy egy-egy rendezvény hogyan sikerül, mennyire lesz élvezhető és népszerű, rengeteg múlhat – nem csak a fellépők vagy a helyszín megítélése, hanem az is, hogy vendégeink szívesen térnek-e vissza a jövőben is.

Éppen ezért rendkívül fontos, hogy a műsorközvetítést, rendezvényszervezést olyanokra bízzuk, akik gyakorlottan és profi módon végzik feladatukat! Ha ilyen szakembereket keres, forduljon bátran programszervező irodánkhoz!

A rendezvényszervezés számunkra nem csak egy feladat, hanem a szenvedélyünk! Hosszú évtizedek munkájával fejlesztettük tökélyre módszereinket, de mindemellett töretlenül haladunk a korral és figyelünk a modern igények kielégítésére is. Gondoskodunk arról, hogy mind a fellépők, mind a vendégek jól érezhessék magukat, ez pedig egyenes utat kövez ki a tökéletes rendezvény felé.

A programszervezés terén hatékony segítséget nyújtunk Önnek, legyen szó akár egy kisebb találkozóról, akár nagyszabású tervekről! Kollégáink a legnagyobb odafigyeléssel kezelik majd kéréseit és ötleteit!

Vélemény, hozzászólás?