RUTKAI BORI ÉS A HÉBE-HÓBA BANDA

 

Rutkai Bori és zenekara:

A zenekar a Vacka Rádió – mesejáték dalaival vált ismertté. 2009 – ben jelent meg első lemezük Vacka dalok címmel. A koncert egyre több ötlettel , játékkal gazdagodott .Rutkai Bori  aktiv képzőművészként , a Budapest Bár egyik  énekeseként , valamint saját zenekara a Specko Jedno révén is ismert . A gyerekkoncerteken saját maga által készített bábjaival , kellékeivel kelti életre a mesedalokat.         2014 – ben jelent meg második lemezük  „ Sárkányjárgány”  címmel , mely egyben „ kaland – dalokat” kínáló mesekönyv is.

Az egész családot megmozgató dallamokhoz és a sok humorral színezett szövegekhez  Bori készített színes, vidám illusztrációkat.  Ezzel a képzeletbeli járgánnyal bebarangoljuk a közeli és távoli tájakat . Járunk Ázsiában , vágtatunk varázslovakon.  Elmegyünk Afrikába és bújócskázunk Nap Papával és Hold Mamával.  Piciklivel – nem elírás – tehát piciklivel  elkarikázunk Mesevárba, hogy ott összefussunk Manó Apóval . Természetesen nem maradhat ki a tengerpart sem ahol „ boszivacsit „ eszünk , hozzá kókuszfagyi a csemege . Persze haladni kell a korral és egy űrutazásra is elmegyünk Űr Lajossal és Nyúl Ubullal a Palánta Plánétára meghallgatni a csillagok hangját . 

 

Az interaktiv mesekoncert megrendelhető az  info@szikorarendezoiroda.hu emailcímen  illetve a 06.30.250.68.58 – as mobilszámon is.

 

Vélemény, hozzászólás?