100 FOLK CELSIUS

MG_4649

„ Paff a bűvös sárkány …”  Ki ne emlékezne mosolyogva gyermekkora kedvenc slágerére ami mára már nem csak a szülők de gyermekeik , sőt lassan – lassan már unokáik is kedvenc slágere lett .                                

A zenekar 1976 – ban alakult .  Zenéjükre a country és a bluesgrass stílusa volt jellemző .  Első albumuk is a klasszikus country stílus hagyományaira épült.  Híressé vált dalaik , feldolgozásaik ,  pl az „ Ohio „ vagy a „ Drága otthon…” és a sok többi dal elmaradhatatlan volt amikor egy – egy fiatalokból álló csapat összejött , hogy jól érezze magát.   De nem csak a felnőtt közönséget hódították meg itthon és külföldön egyaránt.

Az 1984 – ben megjelent  „  Paff a bűvös sárkány…” című albumuk egycsapásra a gyerekek kedvenceivé tették a zenekart.  1986 – ban jelent meg a   „ Nagy ho – ho – ho – horgász című lemezük , mely egyben filmzene is volt.   Természetesen ez is a klasszikus country hagyományokra épült és a gyerekek ezt is azonnal befogadták.  Dalaik kedvenc szereplőjévé vált  „ Miki Manó …” figurája is.                                            

Fennállásuk 25–ik évfordulója alkalmából adták a hétezredik óriási sikerű  koncertjüket és ezeket a koncerteket a mai napig teljesen élőben játsszák.  Nagyon igényes zenéjükkel , játékukkal nagyban hozzájárultak , hogy kialakuljon  a gyerekek  igényes zene iránti szeretete.                                                                 

 

Interaktív koncertjük megrendelhető  az info@szikorarendezoiroda.hu  email címen  vagy a 06.30.250.68.58 – as mobilon is.

 

 

Vélemény, hozzászólás?