Nemere István

A legtermékenyebb író  és műfordító,  több mint 600 kötete jelent meg.

Első regénye – egy magyar krimi – 1974 ben  30 évesen került kiadásra.  Kezdetben saját neve alatt írta ifjúsági regényeit … A fantasztikus nagynénit vagy A Gyulai Várfürdő kincsét, krimijeit például A golyóálló kísértetet de politikai  – 133 véres nap vagy A Birodalom aranya és kalandregényeit is  lásd ROBOCOP a halhatatlan.

Tudományos – fantasztikus könyveket is írt, ilyen volt pl. a  2004-ben írt  „ 2015 jégkorszak..”  amiről ma már bebizonyosodott , hogy – sajnos – nem fikció .

A tudomány határterületei, a rejtélyes   jelenségek és az emberi képességek izgatják.

A magyar nyelv mellett eszperantó nyelven is írt ami miatt az 1990 – es években kétszer is megválasztották  a Nemzetközi PEN  eszperantó csoportjának elnökévé.

Ma már gyakran ír álnév alatt  például a  Nőkről – Nőknek szólóakat  Melissa Moretti vagy Keira McKenzi,  de van még 2-3 más kitalált  is.   Több könyve jelent meg  a mitológiai történetekről, a parajelenségekről, UFOk – ról és persze a jövőről.

Vallomása  saját magáról és az írásról:  „ Írok , mert ezért születtem. Írok, mert nem tehetek mást. Írok , mert az olvasók gyakran megerősítenek abban a hitemben, hogy valakiknek szükségük van azokra a történetekre,  amelyek a fejemben születnek.  Sokáig tartson még, ezt kívánom”.

Az író – olvasó   találkozó  megrendelhető  az   info@szikorarendezoiroda.hu  emailcímen vagy a 06 30/250 68 58 – as mobilon.