ALMA EGYÜTTES

 

Ma már a legnépszerűbb gyerekzenekarok egyike. A gyerekek az első perctől az utolsóig együtt játszanak, énekelnek, táncolnak a zenekarral. Talán az egyik legjellemzőbb kritika: “A kislányom járni még alig tud, de a zenétekre már táncol. Köszi!” – egy anyuka az üzenőfalról.

A gyerekek nagy kedvence: az Alma együttes!

Bármilyen rendezvényről legyen is szó, ahol a gyermekek szórakoztatása a cél, sok kérdés és teendő merül fel a műsorszervezés során, de egy dolog biztos: Az Alma együttes tökéletes választás, ha a hangulatról van szó!

A gyerekek nagy kedvence: az Alma együttes!Az Alma együttest Buda Gábor alapította 1996-ban, gimnáziumi tanulmányai során. Kezdetben Radnóti Miklós, Kosztolányi Dezső, Arany János és Romhányi József verseket zenésített meg a zenekar, melyeket felnőtt közönségnek játszottak, de miután első koncertjüket eljátszották gyerekeknek, úgy döntöttek: gyerekzenekarként folytatják tovább.

Leghíresebb daluk a „Ma van a szülinapom”, mely kedves szövegvilágával, fülbemászó dallamával belopta magát a gyermekek, és a szüleik szívébe is. Egy másik nagyon híres daluk egy népszerű rajzfilm, a Bogyó és Babóca főcímdala, melyet ma már szinte mindenki ismer.

Ha gyermekrendezvényre szeretne találni egy megbízható, gyermekek által is kedvelt zenekart, az Alma együttes a legjobb választás, koncertszervezés ügyében pedig keressen minket bizalommal! Segítségünkkel a műsorszervezés gyerekjáték lesz!

Vélemény, hozzászólás?