Nyitóoldal


Pódium, vers, színművészek


Táncdal, retro és pop


Zenekarok


Humor Musical


Operett


Magyarnóta, mulatós


Magyar- és világzeneGyerekműsorok


Hangszerek művészei


Táncosok


Különlegességek és rendezvény kiegészítők


 

OPERETTAZ ÖRÖKZÖLD OPERETT

Az operett műfaját már sokszor eltemették. Ennek ellenére él és virul, jobban, mint valaha. A vidám érzelem dús dallamok és szövegek magukkal ragadják a hallgatóságot, ezáltal remek szórakozást nyújtanak a közönség számára. A felcsendülő, fülbemászó melódiák garantáltan felejthetetlenné varázsolják az eseményt. Legyen szó céges összejövetelről vagy fesztiválról, az operett garantáltan jó választás.

Kiváló és tehetséges művészek, az operett mesterei lépnek színpadra a Szikora Rendezőiroda ajánlatában.

Az operett műfaj olyan neves előadóit kérheti fellépésre Műsorirodánktól, mint Oszvald Marika, Csere László, Kállay Bori, Kalocsai Zsuzsa, Virágh József, Teremi Trixi, Bozsó József, Zsadon Andrea, Szolnoki Tibor, Egri József, Várnai Adrienn vagy az Operett Voice Társulat.

Programjaink kérhetőek CD alappal illetve népi zenekari kísérettel, Szalai Antal vagy Ökrös Tibor vezetésével.

Tekintse meg elérhető operett énekeseinket, és vegye fel a kapcsolatot a Szikora Rendezőirodával!
Kollégáink készséggel várják hívását!
OPERETTMŰSORAINK MEGRENDELHETŐEK CD ALAPPAL, ZONGORAKÍSÉRETTEL VAGY ZENEKARRAL.

A PROGRAM SZÍNESÍTHETŐ OPERETT TÁNCOSOKKAL IS. 

 

BENKÓCZI ZOLTÁN

Az Operettszínház művésze, kitűnő humorú komédiás. Tagja a Turay Ida Színtársulatnak is. Főbb szerepei: Loriot a Nebáncsvirágban, Lázár Wolf a Hegedűs a háztetőnben, Francia király a János vitézben, de szerepelt filmekben is, pl.a „Csocsóban” vagy az „Illetlenek”-ben.

 


 

 Video megtekintése itt >>

 

BERKES JÁNOS

A Magyar Állami Operaház magánénekese, tenorista. Fellépett Európa számos operaházában. Főbb szerepei: Pillangókisasszony-Pinkerton, Bohémélet-Rodolf, de nagy sikerrel énekelt „bonviván” szerepeket is. Kállay Borival ideális operettkettőst alkotnak

 


 

Video megtekintése itt >>

 

CSÁK JÓZSEF

Ugyancsak operaénekes, aki nagy sikerrel tett kirándulást az operett és az olasz dalok világába is

 


 

Video megtekintése itt >>

 

CSERE LÁSZLÓ

„Kiemelkedő” táncos-komikus(190 cm), aki megjelenésével eleganciát, hangjával zenei élményt, tánctudásával komoly elismerést vívott ki magának az operettek előadásában. Partnernője Oszvald Marika, akivel sokat és szívesen dolgoznak együtt, de más művésznőkkel is élmény produkciója

 

Ugrás az oldal tetejére ^^


 

 Video megtekintése itt >>

 

CSONKA ZSUZSA

Operaénekesnő, koloratúrszoprán. Ez a hangszín az operett irodalom leghangigényesebb szerepeinek megformálására is lehetőséget adott, hiszen alig van különbség a két műfaj között, ha azt valaki igazán jól csinálja

 


 

 Video megtekintése itt >>

 

EGRI JÓZSEF

Ő is a „kimagasló” táncos-komikusok közé tartozik. A Vigadóban éveken keresztül oly sikeres Új Évi Koncertnek volt állandó fellépője

 


 

 Video megtekintése itt >>

 

FARKAS BÁLINT

A magyar operett aranykorának kiemelkedő művésze. Mindig színész szeretett volna lenni és ezt az álmát valóra is váltotta. Az operett irodalom összes „charmos” bonviván szerepét elénekelte és eljátszotta.

 


                                           

 Video megtekintése itt >>

 

GYÖRGY RÓZSA SÁNDOR

Az erdélyi születésű fiatal művész 1999-ben jött Budapestre. Az Operettszínház színi tanodájának elvégzése után is a színháznál maradt és megkapta első szerepét a Rómeó és Júlia címszerepét. Játszott illetve ma is játszik a Mozart!-ban, a Rudolfban, a Menyasszonytáncban, valamint a Sziget Színháznál is, „István” megformálója az „István, a király”-ban

 


 

 Video megtekintése itt >>

 

KÁLLAY BORI

Remek tánc és énektudású színésznő. A kezdeti szubrett szerepekről mára áttért a primadonna szerepkörre. Férjével Vitray Tamással és lányával Fonyó Barbarával rendkívül sikeres pódium estjük, melynek címe „Egy páratlan páros”, és az est valóban páratlanul elegáns, magas zenei igényű, mégis tökéletesen szórakoztató

 


 

Video megtekintése itt >> 

KALOCSAI ZSUZSA

Az Operettszínház primadonnája, igazi „királynői” látvány a színpadon egy csodálatos hanggal megáldva. Óriási sikereket ért el nemcsak Európa operettet kedvelő közönsége előtt, de meghódította a japánok szívét is.

 

Ugrás az oldal tetejére ^^

 


 

Video megtekintése itt >>

KOVÁCS ZSUZSA

A Szegedi Nemzeti Színházbeli pályakezdése után szerződött a budapesti Operettszínházhoz, aminek máig tagja. Olyan nagy operett színészek méltó partnere volt, mint Rátonyi Róbert, Latabár Kálmán, de játszott a „My Fair Lady”-ben(Eliza), „A muzsika hangjában”(Elsa) és ma is játszik a „Menyasszonytánc”-ban(Blanka). Szívesen rendez is. Kedvelt partnere Benkóczy Zoltán

 


 

 

LEBLANC GYŐZŐ - TÓH ÉVA   Video megtekintése itt >>

Az ő bemutatását is úgy kell kezdeni, hogy operaénekesként kezdte pályafutását, később kezdett el operetteket is énekelni. Számos operaszínpadon lépett fel mint a Traviata „Alfred”-ja, vagy a Pillangókisasszony „Pinkerton”-ja. Színpadon is és a magánéletben is párja Tóth Éva, akivel évek óta járják a világot és a szétszóródott magyarok körében nagy szeretetnek örvendenek.

 

KÍVÁNSÁGMŰSOR LEBLANC GYŐZŐVEL ÉS TÓTH ÉVÁVAL

A két művész a televíziók oly népszerű kívánság műsorát viszik el a színpadokra. Ebben a formában ez még érdekesebb hiszen a kedves közönség ott helyben, "egyenesben " kérheti és küldheti a dalt  szeretteinek

 


 

 Video megtekintése itt >>

 

OSZVALD MARIKA

Igazi tűzrőlpattant szubrett-primadonna, aki énekel, táncol, cigánykerekezik, aki szerepei megformálásánál a humort sem nélkülözi. Régi, kedves partnerével Csere Lászlóval fantasztikus műsort adnak.  Oszvald Marika műsora megrendelhető a Szikora Rendezőirodánál.


 


 

 Video megtekintése itt >>

 

TARJÁN PÁL ÉS DANCS ANNAMARI

A konzervatórium elvégzése után szinte azonnal meghódította a külföldi operaszínpadokat. Ő is, mint sok operaénekes kollégája, szintén felvette műsorába az operett irodalom legszebb, legigényesebb darabjait, sőt tett egy olyan lépést is, ami teljesen szokatlan műfajában. „Fánk történetek” címen gyerekműsort készített, ahol a hangzó anyagon Hernádi Judit hangja is hallható.

 

Ugrás az oldal tetejére ^^


 

  Video megtekintése itt >> 

TEREMI TRIXI ÉS BOZSÓ JÓZSEF

Bársony Rózsi-gyűrűvel kitüntetett, remek tánc és énektudású operett színésznő.  Fellépett Japánban és Amerikában, Kanadában és Kínában és természetesen Európa sok országában. „Tűzről pattant” temperamentumával rengeteg hívet szerzett a magyar operettnek szerte a világon.

___________________________________________________________________________________


VÁRNAI ADRIENN

A gyönyörű hangú énekesnő repertoárján megtalálhatóak az operett irodalom gyöngyszemei, de szívesen énekel magyar nótákat ás filmslágereket is. 


 

 Video megtekintése itt >>

 

VIRÁGH JÓZSEF

Igazi bonviván alkat. Elegáns báró és főherceg ifjak megszemélyesítője, de „Kukorica Jancsi”-ként is igazi „legény a gáton”. Televíziós nótafelvételei azt bizonyítják, hogy mulatni úgy kell, úgy érdemes, ahogy ő teszi.

 


 

 

 

ZSADON ANDREA - SZOLNOKI TIBOR

Zsadon Andrea-Szolnoki Tibor-operett.

A két név és a műfaj elválaszthatatlan egymástól. Minden szerepet eljátszottak, amit ebben a műfajban el lehetett játszani. „Kettecskén” című zenés önálló estjükkel magukról is elárulnak számtalan titkot.  

 

 


 

 

 

 

Ugrás az oldal tetejére ^^


 

 

Szikora Rendezőiroda 2049 Diósd. Kőbányai út 10.  

KAPCSOLAT: 06-23-370-417, 06-23-370-419, 06-30-250-68-58  

E-mail: info@szikorarendezoiroda.hu